Afwerking header
Gelegen in hartje Dendermonde

Gelegen in hartje Dendermonde

Maakte jij al kennis met Dendermonde, de idyllische vestingstad gelegen aan de monding van de Dender in de Schelde? Door deze unieke ligging is de groene waterkant nooit veraf. Natuur en erfgoed gaan hier hand in hand. Dendermonde biedt voor elk wat wils: je fietst langs de stille waters recht de prachtige natuurgebieden in. Cultuuradepten kunnen hun hart dan weer ophalen in de vele musea die de stad rijk is. Doorheen het straatbeeld vind je, overwoekerd door tijd en natuur, stille getuigen van een onstuimig verleden: bastions, ravelijnen, bruggen, kazernes, arsenalen en magazijnen. Ook de agenda van muziekliefhebbers wordt hier het hele jaar door gevuld. Uitblazen doe je op één van de vele, gezellige terrasjes, ontspannen kan dan weer in één van de vele winkeltjes en retailconcepten die de stad rijk is. Zoveel te ontdekken!

Verfijnde en tijdloze architectuur

Verfijnde en tijdloze architectuur

In Hof van Saeys woon je ecologisch en energiezuinig.  Wat dat inhoudt? Alle appartementen hebben een E-peil van maximaal E40, met een 40tal units die gecategoriseerd worden als BEN (Bijna Energieneutrale) appartementen. Bij de aankoop van een BEN appartement krijg je als koper gedurende 5 jaar een korting op de onroerende voorheffing, naast de uiteraard goedkopere energiefacturen die ermee gepaard gaan. Een mooie besparing, dus! Ook andere ingrepen hebben een positief effect op de milieu-impact:

  • •  Gebruik van privatieve warmtepompen
  • •  Vloerverwarming doorheen de gehele unit
  • •  Collectieve regenwaterrecuperatie
  • •  Doorgedreven waterzuivering
  • •  Slimme inplanting gebouwen in functie van gebruik zonnewarmte
Nigel Jooren, OYO architecten

Nigel Jooren,
OYO architecten uit Gent

Hof van Saeys is een toonbeeld van kwalitatieve verdichting, want we maken letterlijk ruimte voor beleving, groen en water

Groen

Groen

Vroeger was deze site volledig afgesloten en verhard, nu trekt deze nieuwe buurt volop de groene kaart. We voorzien maar liefst 3.000m² publieke ruimte in de vorm van een stadsplein, een autovrije wandelpromade en veel water en groen. Het groen van de tuin van de nabijgelegen Benedictijnerabdij wordt bovendien visueel doorgetrokken over de gevels van de residenties heen, met extensieve graspartijen op elk terras.

Afwerking volgens wens

Afwerking volgens wens

Hof van Saeys is ontworpen als een totaalconcept. Je kan dus op beide oren slapen en de keuze van de architect blindelings volgen. Wens je het interieur liever te personaliseren? Geen probleem: keuken, badkamer, vloer …. zelfs de binnenmuren kan je in principe nog verplaatsen. Maximale keuzevrijheid! Opteer voor de afwerking tussen een comfortabele all-in formule of een à la carte keuken, badkamer, vloer, ...  

 

 

 

Contacteer ons!

Door ons je gegevens te verzenden, geef je aan dat je akkoord gaat met onze privacy policy.

Jeroen Caudron, <br> Uplace

Jeroen Caudron,
Uplace

0478 29 08 30